Stephen Ackles

Stephen Ackles feiret 50 år med “vinyl release” og fest. Med 35 år bak seg i musikkbransjen og sitt 15. album gir Stephen Ackles nå ut vinylutgaven av «The Confidence Game» i anledning sin femtiårsdag. Samtidig slapp han en helt ny singel. Alt dette ble feiret på Hard Rock Café i Oslo 11.februar. Stephens jakke fra hans albumutgivelse fra 1992 «Hey You» ble offisiell Hard Rock Café memorabilia.

I 2013 gjorde Stephen Ackles et comback og ga ut albumet «For More Than Only Tonight», og dette albumet ble hyllet som «det beste albumet i Ackles karriere» – Høsten 2015 kom han med oppfølgeralbumet «The Confidence Game» og nå kom vinylutgaven. På «The Confidence Game»kan man blant annet høre en duett med den legendariske Janis Ian, og samarbeid med blant annet Alexander Rybak, Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen. For Stephen betyr og viser denne utgivelsen en ny modenhet, både som person og som artist. 

For øyeblikket er Stephen Ackles på Norgesturné med Paal Flaata og Vidar Busk. Tre av Norges mest markante tolkere av rock, blues og country står på scenen sammen for å gjenskape magien i Elvis sin fantastiske hit-rekke. De har hatt utallige utsolgte hus på turneen i fjor, og suksessshowet fortsetter på veien gjennom hele 2016.

Med sin unike og kraftfull, men likevel varm og omsorgsfull tone i stemmen, serverer Stephen Ackles opp en fin blanding av rootsy folk og country pop. Ærlig, bittersøt, og deler en ren kjærlighet for musikk. På scenen er Stephen den karismatiske og humoristiske artisten vi alle elsker så godt, og han passer lett inn i en intim setting med en liten duo, til i en hvilken som helst klubb med et punchy publikum eller kulturscenen med sitt «top notch» band med en utvidet blåserrekke og korister.

 

 

Billetter blir solgt billettservice.no!


 

Fra:

Den 02/04 2016 kl. 22:00


Til:

Den 03/04 2016 kl. 02:30

Tilbake til listen