ELVIS Veldedighetskonsert

Elvis veldedighetsaften ble startet av Steinar Elvis Lyshaug for en del år tilbake og har vært arrangert i Ski, Halden, Oslo osv. 
Meningen med arrangementet er å samle inn penger i ånden av Elvis Presley, noe som Elvis syntes var en viktig del av livet. 

Elvis var en person som tok vare på alle, uansett menneske eller hudfarge. Steinar selv har opplevd kreft og har siden den gang hatt stort engasjement i aktiviteket (aktivitetsrom) på Radium Hospitalet som alltid trenger en oppgradering. Han har også støttet opp om Sykehusbarn som ble veldig godt kjent gjennom Magne Helander og kona som mistet lille Ylva i kreft. 

Nå skal vi lage en staselig kveld i hjertet av ELVIS, for igjen å kunne oppfylle drømmer og glede for barn som sliter med sykdom. 

Under arrangementet har vi Elvis loddsalg, auksjon og Elvis bingo, samt at alle inngangspenger går direkte til saken. Inngangsbeløpet blir minimum 200,- kroner, men her kan man også bidra med det man ønsker. På scenen ellers blir det selvsagt levende musikk fra artister som støtter saken og gir oss sin musikk av ren kjærlighet til andre mennesker.

Billetter kjøpes via billettservice.no

Fra:

Den 17/06 2016 kl. 19:00


Til:

Den 18/06 2016 kl. 02:30

Tilbake til listen