Pub Ployd

Etter smekkfullt hus og meget god stemning sist, så drar vi igang en kveld på Olsen igjen! Her er det bare å sette av kvelden, og glede seg til en kveld med alle klassikerne til Pink Floyd!

”Pub Floyd” tar deg med på en reise i Pink Floyds musikalske verden. Som det fremgår av navnet er opplegget pakket ned til pub/klubb-format, men bandet legger også vekt på lyd og lys. Viktigst er likevel Pink Floyds stemningsfulle musikk. Hvem husker ikke “Shine on you crazy diamond” og “Brain damage”, for å nevne noen av perlene.

Konsertprogrammet inneholder mesteparten av klassikeralbumene ”The dark side of the moon” og "Wish you were here". I tillegg får du høre låter fra "The Wall" og diverse andre album opp gjennom Pink Floyds historie.

Dette prosjektet har virkelig funnet sin nisje i markedet. En konsert med denne musikken live på puben/klubben gir en intim og nær musikkopplevelse som er vanskelig å oppnå på store konserter.

”Pub Floyd” har klart kunststykket å minimere forbildene Pink Floyd’s musikk ned til et pubvennlig nivå og fremfører musikken med stor forståelse og innlevelse. Derfor er en Pub Floyd-aften noe du bør unne deg.

Medlemmene i Pub Floyd er:

Jostein Andersen – vokal/trommer 
Lars Hesla – tangenter 
Espen Saga – gitar 
Lars Petter Holstad – bass/vokal
Gilbert Marshall: gitarer/vokal.

 

Fra:

Den 12/08 2016 kl. 22:00


Til:

Den 13/08 2016 kl. 02:30

Tilbake til listen