Dust Bowl

Dust Bowl er et rockeband med erfarne dyktige musikere som har gjort alt i fra Country til Metal og har figurert i band som: Backstreet Girls, Road og Witchhammer for å nevne noen. Men nå spiller de musikken som ligger deres hjerte nærmest, nemlig fengenderock. Inspirert av 70 og 80 tallet med et godt innslag av blues, blir det garantert en kveld med god stemning og og høy party faktor. Her får du alt fra kraftfull vokal og flerstemte vokalinjer, til feiende gitarsoloer som får luftgitarene til å fylle lokalet!!!
Men ingen kreppede hår og/eller pudler! De presenterer låter du har hørt før med sitt eget preg og kjennetegn, fra artistersom: Free, Whitesnake, ZZ Top, Joe Bonamassa, Richie Sambora m.fl. I tillegg til eget materiale av ypperste kvalitet. Dette er et band du ikke vil gå glipp av, så blås støvet av rocke T-skjorta og kom deg avgårde. Du kommer garantert ikke til å angre!!!

Bandet består av:
Sam Natanael – Vokal/kor
Tor Anders Vangen – Gitar
Jørn Nilo – Trommer/kor
Jon Einar Berg – Gitar/kor
Morten Solsem – Bass

Se også gjerne vår Facebooksidehttps://www.facebook.com/dustbowlnorway/?fref=tsog/eller nettsidenhttp://www.dustbowl.nofor mer info.

 

Fra:

Den 10/09 2016 kl. 22:00


Til:

Den 11/09 2016 kl. 02:30

Tilbake til listen