Berg Hansen Experience – Tribute to Jimi Hendrix

Berg Hansen Experience er fantastisk blues/rock-band som spiller musikk skapt av Jimi Hendrix.
Bandet har en glede og råskap på scenen som smitter over på publikum. De tar alle i salen med inn i Jimi Hendrix sitt univers og gir dem en herlig dose av blues og rock. Dette er ikke noe vanlig cover-band men et band som også gjør sine egne tolkninger av Jimi´s musikk.
Berg Hansen Experienceer et av Norges beste bluesband.De har gjort stor suksess det siste året og publikum har vært i ekstase overalt hvor de har spilt. Gå ikke glipp av dette fantastiske bandet! 


Gitar og vokal:
Magnus Berg er en av landets beste gitarister og har en fremtoning på gitaren som overgår det meste. Dette på tross av at han bare er 20 år. Han har allerede turnert i USA og fikk i fjor en pris for ”New Artist Debut Album” av Blues Blast Magazine i USA. Magnus Berg er et fyrverkeri av en gitarist og en sanger med sjel. 


Trommer:
Totto Hansen har spilt blues og rock siden tidenes morgen. Han var bla. med å starte Funhouse med Marius Müller. Totto har også spilt fast med Ike Turner og var med på hans legendariske konsert i Sliperihallen på Notodden i 1997. Hans første kassette fikk han av sin mormor på begynnelsen av 70-tallet. Hun gikk til Musikk-Huset som lå på Karl Johan og spurte om de hadde noe ”piggtråmusikk” til sitt barnebarn. Ekspeditøren kom da med Jimi Hendrix! Siden den tid har Jimi følgt han gjennom hele livet.

Bass: 
Bjørn Enoksen er en gammel ringrev som har spilt med de fleste i landet. Han er en av de mest rutinerte session-bassistene i Norge og har spilt med bla. The Monroes, Jørn Hoel og Hank Von Hell. Han har et stort hjerte for rock og blues og har en genuin tilstedeværelse på scenen. 

Orgel/Keyboards:
Edvard Synnes spiller det meste av instrumenter med tangenter men er mest glad i B3-orgel. Edvard er 20 år men foretrekker ”Old School” rock/funk/soul. Han trakterer orgelet på en måte som tar oss med tilbake til rockens og bluesens storhetsperiode. 

Facebook: https://www.facebook.com/BergHansenExperience?fref=ts

 

 

Fra:

Den 24/09 2016 kl. 22:00


Til:

Den 25/09 2016 kl. 02:30

Tilbake til listen