Grandpa´s

Grandpa’s har levert party, events, kvalitetsmusikk og en helt unik energi siden 1992. Fra starten på Smuget og utallige andre steder i Norge har Grandpa’s nå over 1500 spillejobber bak seg. Det betyr at Grandpa’s har mer spilleerfaring enn de fleste andre sammenlignbare band i Norge.

 

Vi kler oss hverken ut i 60- 70- eller 80 talls kostymer, eller fokuserer på en bestemt sjanger. Vi gir deg rett og slett den musikken du liker å feste til, uansett anledning. Du får en særdeles tettsittende pakke av rock, funk, disco og pop som det oser duggfriske halvlitere av. Her leker pop med blodhard rock’n’roll og dance med funky grooves. Du får servert Lenny Kravitz, Daft Punk, Foo Fighters, U2, DumDumBoys, Bon Jovi og utallige andre godsaker på ett brett. Her får du en cocktail av musikalsk supermikstur du ikke klarer å si nei til.

 

Grandpa’s har en imponerende låtliste å referere til, og der andre band ofte må holde seg til en fast spilleliste får du de låtene som passer der og da. Er det rå funk som gjelder, gir vi deg det – er dere klar for rock ‘n roll er vi helt klart på hjemmebane. Vil du ha stram pop eller fengende, dansbar disco, trenger du ikke spørre to ganger. Det er heller ingen tilfeldighet at gutta i Grandpa’s spiller med flere store norske artister både live og på plate; eksempelvis Elvira Nicolaisen, Maria Haukaas Mittet, Marion Ravn, Jahn Teigen, Babel Fish, The Løvli Ones, Lorenzo, The New Virginity og mange fler.

 

Jo Schumann: Genuin og blodtøff Rock’n Roll gitar med feeling, lang reim og tøffest Les Paul.
Roy Nilsen: Kompromissløs bak trommene med rockebeat, tonnevis av energi og driv.
Marius Lien: Frontfigur og vokal med fri eksos og full kontroll.
Tom Svenkerud: Raskere gitar kan du bare glemme. Fullt av finesser, harmoni og gitarfanteri.
Simon Malm: Bass med en grunnmurs stødighet, eksplosivt trøkk, groove og eleganse.
Vi kommer til å fortsette og spille så lenge du synes det rocker – vi lover å skru opp, groove, jamme, funke og gi gass!

 

 

Fra:

Den 29/10 2016 kl. 22:00


Til:

Den 30/10 2016 kl. 02:30

Tilbake til listen