Oslopakke 3

Torsdag 24 november har vi den store glede av å invitere til en helt unik viseaften på Olsen på Bryn når tre av våre mest folkekjære viseartister Trond Granlund, Asle Beck og Trond Ingebretsen ( Bjølsen Valsemølle ) slår seg sammen, spiller sine kjente, kjære låter og forteller historier fra Oslo.

De tre artistene har ikke bare gjort seg bemekret innenfor hovedstadens grenser, men har også gjort stor suksess i resten av landet med sine folkelige tekster og fengende melodier.

Det er altså bare å glede seg til en helt spesiell aften torsdag 24 november klokken 21:00 sammen med Oslopakke 3


……………………..………..

Trond Granlund
– En norsk legende innen americana, folk og visesang med hele 26 utgitte album og fantastiske anmeldelser spredt over en periode på over 40 år. Veteranen holder det fortsatt gående for fullt med kosnerter rundt i landet og han er for tiden aktuell med Beatleshyllesten og forestillingen "It was fifty years ago today" sammen med bla. Atle Pettersen og Eirikur Hauksson.

Asle Beck
– Et frikst pust på vise, visepopmarkedet i Norge, men har gjort seg både synlig og bemeket med sine personlige tekster og strålende radiolåter som bla. Skur 55, Varme Vinder, Grünerløkka og Alt er nå. Få norskspråklige soloartister kan vise til samme interesse på sosiale medier og på nedlasting og strømmetjenester. Har gitt ut to solide og kritikerroste album og i år to nye singler som begge har blitt listet på flere av de største radiostasjonene i landet.

Trond Ingebretsen ( Bjølsen Valsemølle )
– Frontfigur i Bjølsen Valsemølle som har holdt koken siden de slapp sin første plate "Fem på Midnatt" i 1982. Ingebretsen har skrevet noen av de flotteste tekstene om Oslo og selvom han og Bjølsen Valsemølle kanskje oppfattes som et Oslofenomen har hans fortellerevne blitt lagt merke til i hele Norge. Hvem har vel ikke hørt den nydelige låta Vålerenga Kjerke som synges og spilles hver gang Vålerenga IF spiller fotballkamper rundt i landet.

 

 

Fra:

Den 24/11 2016 kl. 21:00


Til:

Den 25/11 2016 kl. 01:00

Tilbake til listen