Ovërhead – A tribute to Motörhead

OVËRHEAD – A Tribute to Mötorhead feirer 10 år på veien med ny Norgesturne… " Ten years of beerdrinkin, and Hellraisin tour"

Fenomenet Overhead, Motorhead-tributebandet som etterhvert har opparbeidet seg nærmest kultstatus blandt Motorheadfans og rockefans generelt etter sine mange konserter rundt om i landet, ikke minst etter Norgesturneen : "No sleep `til Hammerfest" i 2007 da de turnerte Norge rundt fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord. Etter det har Overhead gjentatt suksessen med ny turne hvert år…også i år!!

Bandet som for tiden må være et av de mestspillende, etterspurte og anerkjente tributeband i Norge, har når årets turne er omme spilt nærmere 400 konserter siden starten i 05, og det høres… Med sitt energiske sceneshow, og et vanvittig lydbilde og ikke minst likheten til orginalen. Bandet blir regnet som det beste Motorhead-tribute bandet "ever" og det nærmeste du kommer Motorhead selv..
Vokalisten med sin utrolige "Lemmy"-stemme har fått mange til ta feil av orginalen og kopien… Du tror det ikke før du hører det..

Må også legge til at det hjelper at Overhead har spilt inn to cd,er med sine Motorhead-favoritter, som begge har fått strålende kritikker, og at bandet leverer varene sine live hver gang!! 

Vil du høre Motorhead-klassikere på løpende bånd "as close as it gets" sjekk ut Overhead….enkelt og greit!!!

 

Fra:

Den 27/05 2017 kl. 22:00


Til:

Den 28/05 2017 kl. 02:30

Tilbake til listen