20/1 – 2018: Trine Rein med band

320,00 NOK

(Inkludert kr 20 i bill.avgift)
 
Lagerstatus: Tilgjengelig
stk.

Trine Rein som har over 20 år i bransjen – fikk sitt gjennombrudd i 1993 med debuten Finders keepers og lå øverst på salgslistene i Norge i fem uker – solgte totalt til 3 x platina og har mottatt én Spellemannspris. 
Fra sitt album, "The Well", som kom ut nylig har hun allerede gitt ut tre singler hvor den siste , "Hello, it's me", ble sluppet i november 2016. 8 nye og originale låter skrevet av Trine i samarbeid med Tony Carey (Rainbow) og Ronni le Tekrø (TNT). Tittelsporet The Well åpner albumet med en bønn for menneskeheten og planeten vår, og siste låt The World Goes ’Round setter skapet heftig på plass for de som måtte være i tvil. Dette er betegnende for den store variasjonen Trine Rein beveger seg i. Hun går fra ren popmusikk til rock og flørter litt med opera. I tråd med sitt musikkhjerte bryter hun gjerne ned tradisjonelt etablerte vegger mellom de ulike musikksjangrene, og tolker sjelfullt i sin kjærlighet til musikk.

Release-turnéen The Well startet i mars 2017, og Trine Rein vil turnere med sitt faste band (Jan Holberg, Jostein Svarstad og Per Ole Berge Iversen) . På 2017 turnéen vil Trine by på en forestilling med mange dimensjoner, hvor publikum vil oppleve både kjente og nye låter med en live twist i arrangementene. Trine Rein er kjent for å by på seg selv med historier og betraktninger fra eget liv og karriere. Hun ønsker å gi sitt publikum en skikkelig helaften, med et forfriskende nytt sound…
 

 

NB! Bordbestilling er ikke inkludert.

Kontakt Olsen Restaurant & Bar på telefon 22 26 11 00.

Ved bordbestilling er det middags plikt.