Oslopakke 3

Fredag 22. desember har vi den store glede av å invitere til en helt unik aften på Olsen på Bryn, når 3 av våre mest folkekjære artister Trond Granlund, Asle Beck & Trond Ingebrigsten slår seg sammen, spiller sine kjente, kjære låter og forteller historier fra Oslo.

De tre artistene har ikke bare gjort seg bemekret innenfor hovedstadens grenser, men har også gjort stor suksess i resten av landet med sine folkelige tekster og fengende melodier.cc 300,-

……………………..………..

Trond Granlund
– En norsk legende innen americana, folk og visesang med hele 26 utgitte album og fantastiske anmeldelser spredt over en periode på over 40 år. Veteranen holder det fortsatt gående for fullt med kosnerter rundt i landet og han er for tiden aktuell med Beatleshyllesten og forestillingen "It was fifty years ago today" sammen med bla. Atle Pettersen og Eirikur Hauksson.

Asle Beck
– Et frikst pust på vise, visepopmarkedet i Norge, men har gjort seg både synlig og bemeket med sine personlige tekster og strålende radiolåter som bla. Skur 55, Varme Vinder, Grünerløkka og Alt er nå. Få norskspråklige soloartister kan vise til samme interesse på sosiale medier og på nedlasting og strømmetjenester. Har gitt ut to solide og kritikerroste album og i år to nye singler som begge har blitt listet på flere av de største radiostasjonene i landet.

Trond Ingebretsen ( Bjølsen Valsemølle )
– Frontfigur i Bjølsen Valsemølle som har holdt koken siden de slapp sin første plate "Fem på Midnatt" i 1982. Ingebretsen har skrevet noen av de flotteste tekstene om Oslo og selvom han og Bjølsen Valsemølle kanskje oppfattes som et Oslofenomen har hans fortellerevne blitt lagt merke til i hele Norge. Hvem har vel ikke hørt den nydelige låta Vålerenga Kjerke som synges og spilles hver gang Vålerenga IF spiller fotballkamper rundt i landet.

 

Fra:

Den 22/12 2017 kl. 22:00


Til:

Den 23/12 2017 kl. 02:30

Tilbake til listen