Young Once

  Young Once

Med røtter fra da rocken kom til Norge på 50 og 60 tallet, ble "Danny and the Young Ones" populære både som konsertband og som filmpersonligheter. To rockefilmer ble produsert og skapte hysteri i landet.


Dagens Young Once er preget av datidens musikk og positive vibrasjoner som musikkgenren gir oss. Elvis – Shakin' Stevens – Cliff – Chuck Berry og mange i samme stil er helt klart musikk som gir oss lyst til å ha det gøy.


Young Once består av Kjell Bjerke (Piano/synth). Kjell er den eneste av oss som har bakgrunn fra 70 tallet og tiden med Danny and TheYoung Ones. Kjell er "mr. Honky Tonk piano man" og har alltid vært opptatt av Elvis og tiden rundt han. Kjell er alltid tilstede, og har en slengbemerkning til alle. 


Arne er vår gitarist med allsidighet på varierte strengeinstrumenter. Han dukker opp med type instrumenter som ikke alltid kan spores til noe. Men det låter tøft, og gir bandet et løft som er spennende. Arne har bakgrunn fra flere band og er veldig opptatt av denne sounden som vi har funnet. Han gir utrolig mye av seg selv, noe vi andre setter stor pris på. Så korer Arne utrolig bra.


Vidar er gitarist med trøkk – han har sin bakgrunn i flere band og er veldig opptatt av den musikken vi spiller. Han har vært med oss i mange år og er stabil og alltid til å stole på. Liker seg best når gitarsoloen er litt rå. Vidar korer og synger lead på noen låter. Han henter frem den akustiske siden iblant, og da kommer andre sider ved ham frem. 


Glenn er vår bassist og har sin bakgrunn fra det meste – han har spilt i storband – danseband – jazzband og andre. Glenn er vår skolerte på noteplanet og har mange fine løsninger på hvordan ei låt kan bygges opp. Det er med på å sette preg på vår spillestil og gir låtene et ekstra løft. Han har alltid et smil og en positiv måte å angripe problemer på. Det kan man like. Glenn korer og finner tonesammensettinger som gir bandet et ekstra sound.


Odd Magne er vårt siste tilskudd – spiller trommer og gjør det med innlevelse og forståelse. Det er en nytelse med en trommeslager som har musikalsk forståelse og setter sitt preg på låtene. Han har sin bakgrunn fra flere band. Sist fra et kjent norsk countryband. Odd Magne har tatt med sin lune væremåte inn i vårt band, noe vi setter stor pris på. Det er behagelig å erfare hvordan bandet har vokst med Odd Magne på plass. Han korer på de fleste låtene.


Jack heter jeg og er vokalist. Har spilt med Kjell og Vidar i mange år. Jeg har bakgrunn fra storband som vokalist, men har i yngre dager spilt trompet i band. Jeg føler at vi har klart å lage en sound i bandet som gir oss et særpreg samtidig som vi tar vare på verdien i låtene vi spiller. Jeg håper vokalen min kan gi låtene det de fortjener. Prøver å gi positivitet i det jeg gjør og tror og håper det kan merkes.


Young Once er bandet for deg – vi gir deg en opplevelse fra 50 – 60 – 70 tallet som kan gi deg gode minner. Kom og hør oss!

 

Fra:

Den 03/02 2018 kl. 22:00


Til:

Den 04/02 2018 kl. 02:30

Tilbake til listen