Jan Arild Sørnes Elektriske Band

Jan Arild Sørnes er et kjent navn i musikklivet i store deler av Nord- Norge Troms og Finnmark, og med deltakelse I tv 2´s store underholdnings satsing I 2009 “DET STORE KORSLAGET” og som kor medlem I Team JØRN har flere fått opp øynene for denne soulige raspete blues stemmen fra Finnmark.

Med erfaring fra noen tidligere utgivelser som ikke har fått den helt store oppmerksomheten ga Jan Arild ut «Twist». Utgivelsen til Jan Arild Sørnes som kom i 2008 fikk gode anmeldelser i mange nordnorske aviser. 
Tidsskriften BLUES NEWS fikk han 9 av 10 poeng, den inneholdt sju låter i rock-blues sjangeren.
Låta “love and affection” fikk blant annet høy spillerotasjon på Radio Norge.

BLUES MED NORDNORSKE TEKSTER
Den nordnorske musikken, med nordnorske tekster, har tatt over radiostasjonene lokalt og nasjonalt. Musikken er enkel i uttrykket, men skjuler mange nyanser og rom. Historiene står i fokus, og gjenspeiles i antall vers. 

Ramsalte og levende historier om kjærlighet, dama som tømme hvitvinen i dass, og kjøre bilen min tel vrak. Og at ho «Lisa, Lisa ekspeditrisa- Houston vi har et problem i . Så vent – ikkje legg på, æ e evig ung – Æ e nordlending æ!!! Noen titler som både har skapt historie, og er en historie i seg selv.

SINGELUTGIVELSER
”Kave rundt”, sammen med Vidar Busk, ”Ta Mæ med” med Åge Aleksandersens gitarist Gunnar Pedersen, ”Slå dæ ned”. Den siste låta ”Gje mæ en dobbel whisky” ble vist på en og en halv uke 20 000 videovisninger på facebook.  
Dette er noen av låtene på? den nye utgivelsen til Jan Arild Sørnes aom kommer i 2018.

Inspirasjonskildene til Jan Arild Sørnes
Jan Arild Sørnes inspirasjon i den blå musikken til bl.a. Delbert McClinton, Ray Charles, Joe Cocker, Willie Dixon, John Hiatt og Muddy Waters.

 

Fra:

Den 10/02 2018 kl. 22:00


Til:

Den 11/02 2018 kl. 02:30

Tilbake til listen