TUSH spiller Van Halen

  TUSH spiller Van Halen

Tush er et hardtslående band med dyktige musikere, med lang fartstid og med en siste hånd på egen CD-utgivelse. Vi er stor fan av Van Halen, og har satt sammen et show med tyve av de mest kjente og kjære låtene fra den klassiske perioden.
Låter som: Jump, Panama, Dance The Night Away, Runnin' With The Devil, Ain't Talkin' 'Bout Love og Hot for Teacher, bare for å nevne noen. Det er ikke så mange som spiller coverlåter av Van Halen og får det til.

Men Tush får fremragende tilbakemeldinger på; genuint teknisk spilt, solid utførelse og full publikumskontakt. Kort sagt; Et realt good times live band, som du garantert kommer til å sette pris på. Vi ser at det er et savn i markedet for et Van Halen tribute-band, så Tush er klar for å holde et halvannen times show, eller spille to sett á 45 minutter. Vår produksjon passer like bra på små som store scener. Dette er et must for alle som vil ha en genuin 80-talls Rock 'n' Roll-feeling, eller som en kick-ass happening på et event.

Tush spiller Van Halen er lokalisert i Oslo, og består av: Bjørn Werner (sang), Jan Åge Pentha (gitar), Pål Salvesen (bass) og BOL (trommer). 

 

Fra:

Den 23/03 2018 kl. 22:00


Til:

Den 24/03 2018 kl. 02:30

Tilbake til listen