Frode Johansen og Halve Kongeriket

Lørdag 14 april inviterer Olsen på Bryn til konsert med dyktige Frode Johansen som denne gangen stiller med fullt band. Vi ønsker velkommen til Frode Johansen & Halve Kongerike. 

……………..

FRODE JOHANSEN & HALVE KONGERIKET spiller energisk musikk på norsk i krysningen mellom rock, countryrock og folkrock. Inspirert av folk som Tom Petty, Ryan Adams, og norske El Cuero. 

Bandet leverer et forrykende live-show med to el-gitarer, bass og trommer, og spiller hver eneste konsert som om det var den aller siste. 

Frontfigur Johansen har med sitt eminente gitarspill, fengende melodier og treffsikre tekster oppnådd stor suksess med sine solokonserter de siste årene og kan skilte fem kritikerroste utgivelser. Han gjorde 101 konserter i 2017, spilles mye på radio, og solokonsertene fortsetter også i 2018. 

I band-sammenheng girer han derimot opp flere hakk, og etterkommer med det et ønske fra flere av hans yngre fans som har trykket albumet «Malmöeffekten» fra 2016 til sitt bryst. 

Låta «Sølvgrå» fra nevnte skive var listet på Norsk-listen i NRK i halvannet år! Første single fra bandet kommer i februar og debutalbumet i august.

 

 

Fra:

Den 14/04 2018 kl. 22:00


Til:

Den 15/04 2018 kl. 02:30

Tilbake til listen