Stuntbandet

  Stuntbandet

Den gode kjemien i bandet kommer fra vår felles kjærlighet for et musikkhistorisk sentralt band; Deep Purple.
Bandet har et eget «Purple tribute» konsept, og det er fokuset på «sjela til Deep Purple», og ikke staffasjen som gjør Stuntbandet til en eksepsjonell tolker av de gode Purple låtene.
Mottagelsen blant publikum rundt på klubb/konsertscener rundt i Norges land har vært overveldende, og superlativene sitter løst; «det beste Purple bandet utenom selve Purple!!», «beste jeg har hørt siden 1976, og DA hørte jeg Purple!!» (sitater fra publikum etter Purple tribute)
Det som serveres er et kompromissløst band som leverer kvalitetsmusikk, og som setter musikken i høysetet. Ikke så mye «stæsj og fjas», kun groovy, tung og rocka og tidvis funky musikk som «setter sjæla i fyr!»
Stuntbandet var også Trine Reins band i perioden 93-96, og spilte for fulle hus over hele landet. Vi var også «leading act» når Mandagsklubben for musikere på Smuget ble startet i 1992.
Stuntbandet var også «husband» på Sebastian Rock-Cafe, og ble også headhuntet til Moldejazz på de mer rocka klubbene i perioden 92-95.
Selv om alle medlemmene i Stuntbandet har spilt, og spiller fremdeles med mange andre band, så er vår felles «nerve» Stuntbandet. Andre band/konsepter Stuntbandets medlemmer har satt sitt preg på er:
Da Vinci, Sons of Angels, Trine Rein, Six Men in Glossy Shoes, Hot Turkey, Linda Kvam, West Point, Ny Wri, Paal Flaata, Vidar Busk, Monsterpop, HotPants, Snowbound , Stephen Ackles, Space truckers osv.
Etter mange år i bransjen er det for mange til å nevne alle. 

Medlemmer:

Carsten Enger Gitar
Dag Selboskar: Keybooards/ Vokal
Leif Digernes: Vocal
Geir Digernes -Trommer
Aslak Molvær- Bass/vokal 

 

 

Fra:

Den 27/04 2018 kl. 22:00


Til:

Den 28/04 2018 kl. 02:30

Tilbake til listen