20/9 – 2019: Trine Rein m/ band

320,00 NOK

(Inkludert kr 20 i bill.avgift)
 
Lagerstatus: Tilgjengelig
stk.

I 2019 markerer Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og er en av deltakerne i den åttende sesongen av TV2 suksessen«Hver Gang Vi Møtes» som sendes t.o.m. 2 mars.
Nylig slapp hun singelen «Where do wego» en duet med Ole Børud. Låten er allerede listet på NRK P1, det finnes også musikkvideo

Trine Rein fikk sitt gjennombrudd internasjonalt i 1994 med debuten Finders keepers og lå øverst på salgslistene i Norge, solgte totalt til 3 x platina og har mottatt én Spellemannspris.
I 2017 slapp hun nytt album THE WELL til gode anmeldelser.

I løpet av våren slipper Trine Rein flere nyheter, som vil presenteres på årets turné sammen med hiter og favoritter fra hele karrieren
Trine Rein er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med.
Låtene som fremføres skal oppleves like sterkt enten hun opptrer helt akustisk med kun én musiker på scenen, eller med fullt band. Neste år tilbyr vi derfor konserter i disse ulike settingene, alt etter sted, kapasitet og anledning.
Artisten er kjent for å by på seg selv, og har evnen til å tilpasse repertoar og historier til kveldens publikum. Med humor og historier til ettertanke underveis i konsertene, blir publikum bedre kjent med artist og personen Trine Rein.

På scenen:
Trine Rein m band:
Jan Holberg, bass
Arild Følstad, tangenter
Per Ole Iversen, trommer
Jostein Pedersen, gitarer


Sjekk ut Trine Rein på:
Tidal: http://bit.ly/2c8wJzL
Spotify: http://bit.ly/2bNKMdk
Deezer: http://deezer.com/album/13822276
iTunes: http://apple.co/2cj8GjA

 

 

NB! Bordbestilling er ikke inkludert. 

Kontakt Olsen Restaurant & Bar på telefon 22 26 11 00.

Ved bordbestilling er det middags plikt.