Voulez Vous – A Fabulons Tribute to ABBA

  Voulez Vous - A Fabulons Tribute to ABBA

“VV” er lidenskap for ABBA! Bandet leverer et profesjonelt show av ypperste klasse både musikalsk og visuelt. Allsang og høy partyfaktor,presentert av dyktige musikere,tar publikum med på en tidsreise de sent vil glemme!

-Et moderne konsept som ikke imiterer men leverer-

“VV” opptrer stadig på små og store arrangementer. Alt fra kulturfestivaler, firmafester, resorts og til puber rundt omkring i landet.Asker kulturfestival, Kolbotn og Hvittingfoss Kulturhus, og Kulturpuben i Lillestrøm er noen av stedene publikum har fått oppleve bandet i år.En rekke konserter i 2019 er allerede en booket, så her er mye å se spennende å glede seg til!


“VV”- A Fabulous Tribute To ABBA sine musikere:

Bandet har base i Oslo/Akershus med medlemmer godt etablert i musikkbransjen.

Elka Soppaland(Agnetha) står for ide og utvikling av konsept. Hun ermusikklærer og en aktiv freelanceartist som opptrer på ulike kulturarenaer.Både som fiolinist og som sanger. Ikke bli overasket om hun bringer fiolinen inn i Abba sin musikk for å skape en unik stemning.
Iwona B.Migacz representerer Frida sin vokal. En dame med en mørk stemme og magisk sjarm, og en artist med mangfoldig erfaring.

GitaristOdd Gunnar Frøysland er en dyktig musiker,musikkprodusent og musikkpedagog. Han opptrer ofte på konserter i Oslo og andre steder i landet med ulike prosjekter.

Bassist André Bjerringer en allsidig musiker med ett bein i de fleste sjangere. Han er selvsagt inspirert av den legendariske bassisten i ABBA – Rutger Gunnarsson…."Første gang jeg hørte basslinjen på Dancing Queen var jeg solgt."…
TrommeslagerBirkNiklas Tvedtbidrar med sin unike følelse for rytme, interpretasjon og groove. Han er bandets grunnfjell!

Ojas Jon Martin Grøner en allsidig musiker med bakgrunn innen jazz. Han er kreativ og glad improvisasjon og å eksperimentere med ulike sjangere. Han er også utdannet musikkterapeut fra Griegakademiet i Bergen. Variasjonen Og Dynamikken I Abba musikken tiltrekker Ojas til å være med i VV prosjektet.
“VV” – Et show du kommer til å huske!

Fra:

Den 26/01 2019 kl. 21:30


Til:

Den 27/01 2019 kl. 01:00

Tilbake til listen