Elg

ELG har, i tillegg til å være den suverene stemmen i DWAS, skrevet musikk i mer enn 35 år og har med sine soloalbum vist at han behersker både å være låtskriver, sanger og gitarist.

Det fjerde soloalbumet LUKCY ONE har fengende og sterke orginal-låter med engelske rockpoetiske tekster som til tider skaper et slags Gonzo-humant landskap for selve musikken.

 

Elg vil spille høydepunkter fra hele sin lange solo karriere på Olsen.

Dette blir en knall aften, med Norges største stemme…


ELG sitt forrige album STORM, ble veldig godt mottatt blant presse og publikum. Terningkast 5 i Aftenposten hvor albumet ble beskrevet som ”musikk for fest, ettertanke og pur glede.”, samt mange utsolgte konserter og fantastiske kritikker bekreftet dette. Mange så derfor fram til utgivelse av ELG `s nyeste album Lucky One, og de ble ikke skuffet!!!


Bassist Sveinung Hovensjø, trommeslager Eivind Gjelberg og ELG´s akustiske gitar og unike stemme utgjør, sammen med selveste Ronni Le Tekrø på diverse gitarer, selve kjernen i denne albumproduksjonen. Innspilling og mix er gjort i StudioStudio på Toten. En ting er sikkert. Lucky One har blitt ett skinnende album, og et musikalskt lysglimt i mørketiden.

Bare hør selv…


Denne gang kommer Elg alene..Fra:

Den 04/03 2016 kl. 22:00


Til:

Den 05/03 2016 kl. 02:30

Tilbake til listen