Bjølsen Valsemølle

Bjølsen Valsemølle`s nye album kom 16. oktober Og releasekonserten var på Olsen…

Tittelsporet ”Tider skal komme” ble sluppet 18.. august. Dette er Trond Ingebretsens hyllest til barnebarnet sitt. En gutt født i kjærlighet over landegrensene, med de gleder og sorger det fører med seg. En hilsen til han som skal leve videre, inn i tidene som skal komme, på den lange veien tilbake til et liv med familien i fødelandet.En varm og stor låt fra et band som har en historie som går førti år tilbake.

16. oktober slippes ”Tider skal komme”, Bjølsen Valsemølles 9. album. Albumet inneholder 10 nye låter signert Trond Ingebretsen og kommer ut på det tradisjonsrike norske selskapet Grappa.

Det er de brennbare historiene som dominerer denne gang: 
Kjærlighet over landegrensene, familiegjenforening, norsk våpen – eksport, Palestina-spørsmålet og hvorledes undertrykkelse og hat føres videre, en hyllest til Osvald-sabotørene, ulovlig ulvejakt og tidsbilder fra Tjuvholmen og Wyoming. Albumet inneholder også en låt om den gangen Jim Morrison og Trond satt ved siden av hverandre på Miles Davis konsert, og en historie om en manns ønske om å avslutte livet med stil og verdighet og en hyllest til en stor kvinnelig skiløper, og en sang om den vanskelige kjærligheten.

Bandet har to sterke gjester med denne gangen:
Den svenske legenden Mikael Wiehe er med både som vokalist og med-tekstforfatter på sangen: Israel, det räcker nu!
Rudolf Nielsen-tolkeren Jon Arne Corell er med som vokalist på ”Tjuvholmen”
Musikalsk beveger Bjølsen denne gang inn i en del nye og varierte landskaper, uten å miste kontakten med den staute, stolte, sjelefulle og melodiske rocken som er bandets varemerke.

BJØLSENS VALSEMØLLE er: 
Trond Ingebretsen, sang, gitar og munnspill, 
Leif Ottesen, gitar og kor
Endre Christiansen, orgel, piano og synth, 
Lars Aas Hansen, bass og kor
Finn Lilleseth, trommer og kor

http://www.bjolsenvalsemolle.no/


Fra:

Den 21/05 2016 kl. 22:00


Til:

Den 22/05 2016 kl. 02:30

Tilbake til listen